Alvermennekes Paasmenu 2023

49€ per persoon.

Onze paasmenu wordt geserveerd op paaszondag 9 april.

Voor de gasten die geen menu willen, serveren wij onze suggesties.

 We starten met een aantal fingerfood(hapjes)

Bij het voorgerecht kunt u kiezen uit:

Flinterdun gesneden Bresaola ( licht gerookt rundsvlees) met truffelkroketjes, gemarineerde asperges en verschillende garnituurtjes.

Of

Gegrilde coquilles in mousseline saus met groene asperges en creme van groene kruiden en citrus.

Als soep serveren wij een vélouté van lente groentjes met dumplings van asperge, afgewerkt met basilicum olie.

Bij het hoofdgerecht kunt u kiezen uit:

Langzaam gegaarde filet van Mechelse koekoek in Madeira saus met gebakken groene groentjes en kruidige oven tomaatjes.

Of

Gevulde scholfilet in jus van kreeft en Ricard met groenten parels en zeekraal.

Als nagerecht serveren wij een fantasie van chocolade op z’n Paasbest.

 

Paasmenu suggesties

Voorgerechten

Flinterdun gesneden Bresaola ( licht gerookt rundsvlees) met truffel kroketjes, gemarineerde asperges en verschillende garnituurtjes
18,50€
Gegrilde coquilles in mousselinesaus met groene asperges en creme van groene kruiden en citrus
18,50€
Vélouté van lente groentjes met dumplings van asperge, afgewerkt met basilicum olie
9,50€
Tomatenroomsoep met balletjes
7,50€
Carpaccio ,,klassiek’’ met extra vierge olijfolie, Parmeaanse kaas, …
17,50€
Gebakken scampie’s in lookroomsaus en groene kruiden
18,50€
Trio van huisbereide kroketjes , Oud-Brugge kaas/garnaal/kipkerrie, met een fris slaatje en bijpassende sausjes
14,50€

Hoofdgerechten

 

Langzaam gegaarde filet van Mechelse koekoek in Madeira saus met gebakken groene groentjes en kruidige oven tomaatjes
29,00€
Gevulde scholfilet in jus van kreeft en Ricard met groenten parels en zeekraal
29,00€
Mixed grill van 6 soorten vis met salade, verse tartaarsaus en frieten
27,95€
Steffegras ,, het alvermenneke’’ met steak, steffegras saus ( of saus naar keuze ) en een ruime portie steppegras
28,95€
Gebakken scampi’s van de chef in roomsaus met tomaat, champignon, geflambeerd met Cognac
17,50€
3 gebakken sliptongetjes ,,meuniere’’
25,50€
De klassieke videe met salade en frieten
19,0€
In hoeve boter gebakken steak met saus naar keuze
29,50€
Bij de hoofdgerechten zijn de aardappel garnituren en de groenten (koud/warm) steeds inbegrepen

tafel

RESERVATIE

LOCATION

OPENINGSUREN

 

maandag: gesloten
dinsdag: gesloten
woensdag: gesloten
donderdag: 17u00 – 22u00
vrijdag: 17u00 – 22u00
zaterdag: 17u00 – 22u00
zondag: 11u30 – 14u30 17u00 – 22u00

 

SOCIAL