Paasmenu 2022

49,50€ per persoon

 

 

Hapjes van de chef.

 

Langzaam gegaarde rosbief van het Simmentaler rund met dragon mayonaise, asperges, gemarineerde gele kerstomaatjes en kruiden croutons.

Of

Carpaccio van tonijn in een Yuzo- vinaigrette met Zee-Brugse garnaaltjes, asperges en een kruiden slaatje.

Crémé Agnes-Sorel met mimosa van kwartel eitjes.

Huisbereide roulade van Mechelse koekoek met pistache nootjes, sausje van rode Porto en voorjaars groentjes.

Of

Gegrilde filet van zeebaars met Dijonnaise saus en gebakken groene groentjes.

Mousse in drie kleurtjes, witte chocolade-donkere chocolade-advocaat, op z’n Paasbest.

Paaszondag (middag en avond)serveren wij enkel het paasmenu

Paasmaandag serveren wij ’s avonds het paasmenu en de ook suggesties

tafel

RESERVATIE

6 + 8 =

LOCATION

OPENINGSUREN

 

maandag: gesloten
dinsdag: gesloten
woensdag: gesloten
donderdag: 17u00 – 22u00
vrijdag: 17u00 – 22u00
zaterdag: 17u00 – 22u00
zondag: 11u30 – 14u30 17u00 – 22u00

 

SOCIAL