Paasmenu 2022
49,50€ per persoon
Hapjes van de chef.
Langzaam gegaarde rosbief van het Simmentaler rund met dragon mayonaise, asperges, gemarineerde gele kerstomaatjes en kruiden croutons.
Of
Carpaccio van tonijn in een Yuzo- vinaigrette met Zee-Brugse garnaaltjes, asperges en een kruiden slaatje.

Crémé Agnes-Sorel met mimosa van kwartel eitjes.

Huisbereide roulade van Mechelse koekoek met pistache nootjes, sausje van rode Porto en voorjaars groentjes.
Of
Gegrilde filet van zeebaars met Dijonnaise saus en gebakken groene groentjes.

Mousse in drie kleurtjes, witte chocolade-donkere chocolade-advocaat, op z’n Paasbest.
Paaszondag (middag en avond)serveren wij enkel het paasmenu
Paasmaandag serveren wij ’s avonds het paasmenu en de ook suggesties
maandag: |
gesloten |
|
dinsdag: |
gesloten |
|
woensdag: |
gesloten |
|
donderdag: |
|
17u00 – 22u00 |
vrijdag: |
|
17u00 – 22u00 |
zaterdag: |
|
17u00 – 22u00 |
zondag: |
11u30 – 14u30 |
17u00 – 22u00 |