Take-away
,,het alvermenneke’’
voor de feestdagen

Bestellen kan via telefoon
( 089.25.44.04 )
of via onze website.
Afhalen kan op volgende dagen.

24 December 15.00-17.00
25 December

10.00 -11.30

15.00 -17.00

26 December

10.00 -11.30

15.00 -17.00

31 December 15.00 -17.00
1 januari

10.00 -11.30

15.00 -17.00

 

Mogelijk 1 : € 26.00 per persoon
Alvermennekes koud buffet, onder het motto ,,keep it simple’’ Hier heeft u zelf geen werk. Zo kunt u in alle rust tijd doorbrengen met u gasten.

Vis : zalm belle-vue, gerookte forel, gerookte makreel, gamba, scampi ,tomaat garnaal, eitjes gevuld met krab, perzik gevuld met tonijn
Vlees : cassler rib, Serrano ham met meloen, wild paté met veenbessen, langzaam gegaard kippen boutje, Provençaalse vlees balletjes
Ruim assortiment koude groenten
Pasta salade, rijst salade, aardappel salade
Tartaarsaus, mayonaise, coctailsaus, Monégaskische uitjes
Assortiment brood en boter
U kunt het koud buffet desgewenst uitbreiden met soep en/of nagerecht;
Tomaten roomsoep met balletjes; 3,5€ pp
Creme Agnes-Sorel; 3,5€ pp
Vélouté van broccoli met julienne van reuzengarnalen; 4,5€pp
Vélouté van Brussels lof met gebrande amandel en krokante pancetta; 4,5€pp
Trio van mini nagerechtjes
Prijs per persoon 9€

Mogelijk 2 : € 39.00 per persoon

Alvermennekes menu

 

Bij het menu kunt u kiezen uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten

U geeft gewoon het aantal gerechten door die u wenst

Voorgerechten

 

De koude voorgerechten worden door ons bereid op porseleinen borden, indien gewenst op u eigen servies en zijn voorzien van brood.

Carpaccio van Belgisch wit-blauw rund met extra vierge olijf olie, Parmezaan, gedroogde kers tomaatjes, rucola en crème van truffel

Langzaam gegaard kalfsvlees ,,vitello tonnato’’ met tonijn mayonaise, kwartel eitje, rucola, …

Trio van wild paté met confituur van veen bessen, krentenmik en verschillende garnituurtjes

Gevulde St-Jacobs schelp met kabeljauw, zalm, scampi, garnalen en aardappel-groene kruiden duchesse ( hiervoor heeft u een oven nodig)

 

Hoofdgerechten

 

Bij de hoofdgerechten wordt een duidelijke handleiding meegegeven

Inclusief; amandelkroketjes of pommes Parisiennes met verse tuinkruiden

In de oven gegaard filet van dorade in jus van bouilla-baisse met julienne van wintergroentjes

Langzaam gegaarde kalfs filet in een sausje van Cognac en dragon, geserveerd met een kleurrijke groenten mengeling

Médaillon van everzwijn ,,Grand-Veneur’’ met wijn peertjes, veenbessen, ragout van bos champignons en spek-spruitjes

 

Trio van nagerechtjes

 

Hier maakt u een keuze uit verschillende mini nagerechtjes die u dan kunt serveren op 1 bord ( 3pp)

Keuze mogelijkheden;

Koud; mousse van chocolade in 2 kleuren, panna cotta met rode vruchten, onze huisbereide tiramisu, bavarois van praliné en koffie

Warm; tarte tatin, moelleux van chocolade met vanille saus

 

U kunt het menu desgewenst uitbreiden met een verse soep

Tomaten roomsoep met balletjes; 3,5€ pp

Creme Agnes-Sorel; 3,5€ pp

Vélouté van broccoli met julienne van reuzengarnalen; 4,5€pp

Vélouté van Brussels lof met gebrande amandel en krokante pancetta; 4,5€pp

 

tafel

RESERVATIE

LOCATION

OPENINGSUREN

 

maandag:   17u00 – 22u00
dinsdag: gesloten  
woensdag: gesloten  
donderdag:   17u00 – 22u00
vrijdag: 11u30 – 14u00 17u00 – 22u00
zaterdag:   17u00 – 22u00
zondag: 11u30 – 22u00  

 

SOCIAL