Alvermennekes Paasmenu 2024
55€ per persoon.
Ons paasmenu wordt enkel geserveerd op paaszondag 31 maart.
We starten met verschillende hapjes naar inspiratie van de chef
Bij het voorgerecht kunt u kiezen uit:
in boter gegaarde Limburgse asperges met :
Gegrilde filet van roodbaars in dragonmousseline
met gebakken kwarteleitje en champignon patatjes.
Of
Breydelham, in de oven lichtjes gebakken
met beure-blanc van groene kruiden en champignon patatjes
Als soep serveren wij een vélouté van
Mechelse koekoek met julienne van Shi-itake en vers kervelpluk
Bij het hoofdgerecht kunt u kiezen uit:
Haasje van Noorse zalm in een sausje van waterkers
met voorjaarsgroentjes en een taartje van prei
Of
Sous-vide gegaarde médaillon van kalfsvlees “flambée poivre vert”
met spek boontjes en honing tomaatjes
Als nagerecht serveren wij een assortiment van nagerechtjes
met in de hoofdrol chocolade op z’n Paasbest.