menu 35€ geldig 25 januari tot 25 februari

Hapje van de chef
Voor het voorgerecht heeft u de keuze tussen volgende gerechten

onze vaste waarde

Trio van huisbereide kroketjes, kaas-garnaal-kipkerrie, met een fris slaatje en bijpassende Sausjes

pasta

lasagne van zalm en spinazie in een witte wijn saus met tomaat en Italiaanse kruiden

papillot

papillot van Noordzee vis in een beurre-blanc van Champagne, fijne groentjes en gele kriel patatjes

scampi’s

pannetje van scampi’s op Méditeraanse wijze met Serrano ham en verese Parmezaanse kaas

kwartel

langzaam gegaarde filet van kwartel in een jus van shi itake, geserveerd met mousseline van aardappel en zuurkool

Voor het hoofdgerecht kunt u kiezen uit de volgende gerechten

onze vaste waarde voor de visliefhebber

mixed gril van 6 soorten vis met verse tartaarsaus, salade en frieten

vis

filet van victoriabaars met tuinkruiden saus en een groenten taartje uit de oven

rund

rundfilet op grootmoeders wijze met rode wijn saus en geglaceerde groentjes

lams

3 x lams; lamsrumpfilet met honing-tijm saus en groene boontjes met spek en rode ui, lams merguez en huisbereide lams moussaka

eend

filet van eend met een sausje van rode Porto en gebakken winter groentjes

Voor het nagerecht kunt u kiezen uit volgende gerechten

dessert

Madeleine chocolade wafeltje, creme van hazelnoot en praliné, gakarramelliseerde nootjes

Sabayon

Sabayon van witte wijn en appeljenever, gekonfijte appel en roomijs van kaneel

Assortiment van kazen

Assortiment van kazen met verschillende garnituurtjes

Koffie

Koffie, normaal of Italiaanse