menu 35€ geldig 28 februari tot 8 april

Hapje van de chef

Voor het voorgerecht heeft u de keuze tussen volgende gerechten

onze vaste waarde

Trio van huisbereide kroketjes, kaas-garnaal-kipkerrie, met een fris slaatje en bijpassende sausjes

pasta

Pasta gevuld met zachte geitenkaas en honing in een botersausje met verse marjolein en tomaatjes

Vis

Torentje van krab, grijze garnalen en zalm met Whiskey saus en verschillende garnituurtjes

scampi’s

Scampi’s uit de wok met Oosterse groentjes,, zoet-zuur’’, gebakken glasnoedels , afgewerkt met crumble van tom yum nootjes

Parma ham

Parma ham vers van het mes met burrata en een assortiment van tomaatjes in alle geuren en kleuren

Voor het hoofdgerecht kunt u kiezen uit de volgende gerechten

onze vaste waarde voor de visliefhebber

mixed gril van 6 soorten vis met verse tartaarsaus, salade en frieten

vis

Filet van zeebaars met kreeftensaus, kreeft garnalen en groene asperges

gevogelte

2x gevogelte; de klassieke coq au vin en supreme van hoeve kip met dragonsaus en gebakken groentjes

grill

Mixed grill van vlees ,,het alvermenneke’’; 5 soorten vlees met groene pepersaus en frietjes

runds

Tagliata van rundsbiefstuk met rucola, gedroogde tomaat, creme van balsamico, pijnboompitjes en vers geschaafde Parmezaanse kaas, geserveerd met een kruidige tomatensaus

Voor het nagerecht kunt u kiezen uit volgende gerechten

dessert

Fris zanddeegtaartje met citroen en mérinque geserveerd met vanille saus

Sabayon

Sabayon van witte wijn en Ammaretto met baba Rhum en bourbon vanille ijs

Assortiment van kazen

Assortiment van kazen met verschillende garnituurtjes

Koffie

Koffie, klassiek of Italiaanse