Select Page

 Menu 35€ geldig 11 juli tot 18 augustus

Hapje van de chef

Voor het voorgerecht heeft u de keuze tussen volgende gerechten

onze vaste waarde

Trio van huisbereide kroketjes, kaas-garnaal-kipkerrie, met een fris slaatje en bijpassende sausjes

pasta

gevulde pasta met gedroogde tomaat in een botersausje met groene kruiden en mozzarella parels

vis

huisgerookte forel, op z’n geheel, met drie sausjes en salade mixed

scampi

gebakken scampi’s ,,tika massala’’ met noedels, lente ui en roerei

rund

dun gesneden schijfjes provençaalse rosbief ,,woldorf style’’ met monégaskische uitjes, geserveerd met een kroketje van bruine Leffe en rundvlees

vis

carpaccio van tomaat met creme van basilicum, rijkelijk gegarneerd met gerookte forel-makreel-paling, grijze garnalen; gemarineerde rode ui en geserveerd met een kroketje van kabeljauw en prei

Fit & healthy

gestoomde filet van sliptong in een nage van grijze garnalen met groenten parels en champignon patatjes

Voor het hoofdgerecht kunt u kiezen uit de volgende gerechten

onze vaste waarde voor de visliefhebber

mixed gril van 6 soorten vis met verse tartaarsaus, salade en frieten

vis

in hoeve boter gebakken sliptongetjes (2 stuks) op Oostendse wijze met mosselen, garnalen, peterselie en tomaat, geserveerd met jonge groentjes

Parelhoen

filet van parelhoen met roze pepersaus, fijne groene boontjes en aardappel- groenten gratin

RUNDS

de klassieke ,,steak stroganoff’’ met salade en frietjes

kalfs

gepaneerd kalfslapje op Milanese wijze met een kruidige tomatensaus, hesp en champignon, geserveerd met een tatin van groentjes

Fit & healthy

gegrilde kalfsfilet in een kruidige coulis van tomaat, ratatouille van champignons en tijm patatjes

Voor het nagerecht kunt u kiezen uit volgende gerechten

dessert

4 nagerechtjes ,, fris en fruitig’’ op één bord; in Sangria gemarineerde watermeloen, tiramisu van Limoncello, sorbet van mango en flan vanille met kersen

Sabayon

Sabayon van witte wijn en honing met bourbon vanille ijs

kazen

assortiment van Spaanse kazen met verschillende garnituren

Koffie

Koffie, klassiek of Italiaanse

"specialleke"

een ,,specialleke’’; voor de gasten die geen volledig nagerecht meer ,,verwerkt’’ krijgen hebben we een leuk alternatief; een mini magnum ijsje op een stokje met keuze uit chocolade met nootjes of gin-tonic of aperol-spritz

Fit & healthy

trifle van platte kaas en rode vruchten met crumble van havermout en noten